Εγκατάσταση Windows

40.00

Άμεση, και οικονομική εγκατάσταση των Windows σε υπολογιστή. Είμαστε στη διάθεσή σας για να κάνει εγκατάσταση τα Windows στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες, καθώς το σύστημα θα ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Category:

Description

Ακόμη θα εγκατασταθούν όλες οι αναγκαίες εφαρμογές και θα φροντίσουμε να μη χάσετε κανένα από τα πολύτιμα αρχεία σας. Τα βήματα για μια πετυχημένη εγκατάσταση αναλύονται παρακάτω:

Εγκατάσταση Windows

Θα αναλάβουμε να σας εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα Windows της επιλογής σας. Ο σκληρός δίσκος θα προετοιμαστεί για την εγκατάσταση Windows. Θα μας γνωστοποιήσετε τη χρήση και τις ανάγκες που έχετε από το σύστημά σας. Έτσι η εγκατάστασή σας θα είναι κατάλληλα ρυθμισμένη για να καλύψει κάθε επιθυμία σας. Ακόμη στην εγκατάσταση Windows συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης και ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος.

Αντίγραφα ασφαλείας (Back up)

Πριν γίνει ο καθιερωμένος καθαρισμός του σκληρού δίσκου (φορμάτ) που προηγείται της εγκατάστασης Windows, θα διασφαλίσουμε τα αρχεία σας, δηλαδή θα δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Με το back up των αρχείων σας θα είστε σίγουροι ότι δεν θα σας λείψει τίποτε από τα πολύτιμα δεδομένα σας. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας με ασφάλεια στο καινούργιο σας σύστημα.

Εγκατάσταση Microsoft Office/Open Office

Κάθε υπολογιστής χρειάζεται να έχει εγκαταστημένες τις εφαρμογές γραφείου. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την εργασία σας. Ακόμη είναι ένα χρήσιμο πακέτο εφαρμογών και για τον απλό χρήστη, καθώς πολλά από τα αρχεία που κατεβάζετε από το διαδίκτυο απαιτούν τις εφαρμογές του Microsoft Office για να ανοιχτούν. Βέβαια, αν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αρχεία Word, PowerPoint και Excel αλλά δεν διαθέτετε δική σας άδεια χρήσης του Microsoft Office, μπορούμε να κατεβάσουμε από το ίντερνετ και να σας εγκαταστήσουμε το αξιόπιστο δωρεάν λογισμικό Open Office. Είναι απόλυτα συμβατό με τα αρχεία της Microsoft κι έχει παρόμοιο γραφικό περιβάλλον χρήστη.