Εκκαθάριση Ιών

30.00

Άμεση,αφαίρεση ιών υπολογιστή. Είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία.. Οι ιοί πλέον στοχεύουν στην υποκλοπή προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων, καθιστώντας τους ιδιαίτερα επικίνδυνους για κάθε χρήστη.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Η επίθεση από κακόβουλο λογισμικό ή μόλυνση του συστήματός σας από ιούς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που εκτός από ζημιά στο λογισμικό και την απώλεια δεδομένων μπορεί να βλάψει σοβαρά και το υλικό του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση μόλυνσης του συστήματός σας συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας για την αφαίρεση ιών από τον υπολογιστή σας.

Περιγραφή προβλήματος

Οι ιοί μπορούν να εισβάλουν στο σύστημά σας από το διαδίκτυο ή και από το δίκτυο των οικιακών ή επαγγελματικών υπολογιστών σας:

  • Αν δεν καταφέρετε να απομονώσετε τον ιό και να τον διαγράψετε, αυτός θα εξαπλωθεί.
  • Τα αρχεία σας θα μολυνθούν και θα αναγκαστείτε να τα διαγράψετε.
  • Ο ιός δεσμεύει μεγάλο χώρο από το σκληρό σας δίσκο και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την κατάρρευσή του.

Διαδικασία για αφαίρεση ιών

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα προβούν στις ακόλουθες ενέργειες για να καθαρίσουν το σύστημά σας με την αφαίρεση ιών:

  • Το κακόβουλο λογισμικό θα εντοπιστεί με τη χρήση ειδικών και εξελιγμένων εφαρμογών κατάλληλων για την αφαίρεση ιών κάθε τύπου.
  • Συνέχεια έχει η επιδιόρθωση των βλαβών ή ζημιών που πιθανώς προκάλεσαν οι ιοί σε αρχεία και εφαρμογές.
  • Τελικό βήμα είναι η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου anti-virus, για να είστε προστατευμένοι από μελλοντικές απόπειρες εισβολής κακόβουλου λογισμικού στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Εγκατάσταση εφαρμογών για αφαίρεση ιών

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα βρουν το κατάλληλο anti-virus για το σύστημά σας. Θα δούμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς.