Ασύρματα δίκτυα WiFi για επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης.

Ασύρματα δίκτυα WiFi για επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης.

Ασύρματα δίκτυα WiFi για επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης. Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να έχουν γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο internet.

Ασύρματα δίκτυα WiFi για επαγγελματικούς χώρους και χώρους εστίασης. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις ασύρματων δικτύων για την παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο.

 • Ξενοδοχεία
 • Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
 • Βίλες
 • Καφετέριες
 • Μπαρ
 • Εστιατόρια

Εμβέλεια

 • Access Point. Τα access point είναι όλα υψηλής απόδοσης και εντός των νομίμων ορίων εκπομπής. Η μεγαλύτερη εμβέλεια επιτυγχάνεται από τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό δίχως να θυσιάζεται η απόδοση και η αξιοπιστία του εξοπλισμού.
 • Ισχύς. Δε χρησιμοποιούμε access point «υψηλής ισχύος» καθώς πέρα από το να εμφανίζουν περισσότερες «μπάρες» δε προσφέρουν τίποτα περισσότερο πέρα από προβλήματα. Το WiFi είναι αμφίδρομο και πρέπει και οι δυο πλευρές (η συσκευή του πελάτη, πχ smartphone και το access point) να εκπέμπουν το ίδιο δυνατά ώστε να επιτυγχάνεται σωστή ζεύξη.
 • Dual Band. Σε κάθε ευκαιρία εγκαθιστούμε εξοπλισμό dual band (2.4Ghz / 5Ghz). Τα περισσότερα smartphone σήμερα (όπως πχ iPhone & Galaxy αλλά και πολλά laptop) υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα στην συχνότητα των 5Ghz που έχουν σχεδιαστεί από το μηδέν για να προσφέρουν υψηλότερες ταχύτητες, μεγαλύτερη εμβέλεια και λιγότερες παρεμβολλές.  Με λιγότερα access point έχουμε περισσότερους πελάτες και καλύτερες επιδόσεις.
 • Πολλά access point, μικρή ισχύς. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να συγχέουν την απόδοση με την εμβέλεια. Έτσι εμπιστεύονται λάθος εξοπλισμό που τους υπόσχεται μεγάλη εμβέλεια αλλά δεν καλύπτει σε όλα τα σημεία. Στην πραγματικότητα, όπως αναλύσαμε παραπάνω, αυτό δεν ισχύει. Τα access point υψηλής ισχύος και προκαλούν θόρυβο στην μπάντα αλλά και ενισχύουν τον υπάρχον θόρυβο από τις γειτονικές εκπομπές (σε πολλές περιπτώσεις σε απόσταση χιλιομέτρων). Το μεγάλο «μυστικό» είναι πολλά access point, μικρή ισχύς ώστε ο χώρος σας θα έχει πλήρη κάλυψη και οι πελάτες σας θα έχουν πρόσβαση παντού δίχως κολλήματα και παρεμβολές.\
 • Ζεύξεις μεγάλης εμβέλειας. Μοιράστε μια σύνδεση στο internet σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, ακόμα και αν η απόσταση είναι μεγάλη.

Κολλήματα

 • Router. Ο εξοπλισμός που δίνεται από τους παρόχους δεν είναι για επαγγελματική χρήση. Δεν υπάρχει επαγγελματικό modem-router για συνδέσεις ADSL/ VDSL καθώς το πρωτόκολλο δεν προορίζεται για επαγγελματική χρήση (υπάρχουν οι μισθωμένες γραμμές για αυτόν το λόγο). Υπάρχουν όμως επαγγελματικά router που προσαρμόζονται στον υπάρχον εξοπλισμό, αυξάνοντας την αξιοπιστία και την ταχύτητα του δικτύου.
 • Access Point. Τα access point που χρησιμοποιούμε προορίζονται μόνο για επαγγελματική χρήση. Υπάρχει ειδική κατηγορία και ουδεμία σχέση έχει η εμπειρία χρήσης με τον εξοπλισμό που έχουμε συνηθίσει. Είναι αξιόπιστα για σκληρή χρήση και είναι όλα διαχειρίσιμα εξ αποστάσεως και ο πελάτης έχει άμεση εξυπηρέτηση οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

Χαμηλή ταχύτητα στο διαδίκτυο

 • Διαχωρισμός εύρους ζώνης μεταξύ δικτύων. Δώστε συγκεκριμένη ταχύτητα στους πελάτες σας ασύρματα ή ενσύρματα και κρατήστε το κομμάτι που σας χρειάζεται για τις δικές σας ανάγκες δίχως να υπάρχει υπερφόρτωση του δικτύου. Δουλέψτε άνετα τις διαδικτυακές σας υπηρεσίες δίχως να ανησυχείτε μήπως συνδεθούν πολλοί και σας «καθυστερούν».
 • Load Balancing. Χρησιμοποιήστε περισσότερες από μια συνδέσεις ώστε να αποκτήσετε περισσότερη διαθέσιμη ταχύτητα και αυξήστε την διαθεσιμότητα του δικτύου σας. Σε περίπτωση που μια από τις συνδέσεις πάψει να είναι πλέον διαθέσιμη, οι πελάτες σας αυτόματα μεταφέρονται και συνεχίζουν απρόσκοπτα την χρήση του δικτύου σας.
 • DNS Caching. Η προσπέλαση των domain που επισκέπτονται συχνότερα οι πελάτες σας, εξυπηρετείται τοπικά από το δίκτυό σας με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες να ανταποκρίνονται άμεσα χαρίζοντας μια εκπληκτική εμπειρία χρήσης!
 • Ρύθμιση του εύρους ζώνης ανά πελάτη. Δώστε συγκεκριμένη ταχύτητα σε κάθε πελάτη μεμονωμένα, ώστε να έχουν όλοι ίσα δικαιώματα στην πρόσβαση. Μην αφήσετε τον έναν να καθυστερεί όλους επειδή κατεβάζει μεγάλα αρχεία.
 • Προσωρινή μνήμη δεδομένων – caching. Δείτε τις ιστοσελίδες να φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα, χρησιμοποιώντας λιγότερο τη σύνδεση σας. Οι ιστοσελίδες που οι πελάτες σας επισκέπτονται πιο συχνά και τα αρχεία που κατεβάζουν κρατούνται στη μνήμη του δικτύου. Όταν υπάρχει ξανά αίτημα για τα δεδομένα αυτά, φορτώνουν από τη μνήμη τοπικά και όχι μέσω διαδικτύου. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερη χρήση της σύνδεσής σας (άρα ουσιαστικά έχετε την δυνατότητα να υποστηρίξετε παραπάνω πελάτες) και πιο γρήγορη πρόσβαση από αυτή που έχετε συνηθίσει!

Ασφάλεια

 • Φιλτράρισμα δεδομένων. Μπλοκάρετε συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή υπηρεσίες (p2p, torrent, IM, video streaming, κλπ) που δεν ανταποκρίνονται στις παροχές που δικαιούνται οι πελάτες σας. Μπλοκάρετε επίσης κακόβουλες ιστοσελίδες διαμοιρασμού πειρατικού υλικού ή πορνογραφικού περιεχομένου.
 • Απομονώστε δίκτυα. Μην αφήνετε τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό σας δίκτυο και σε ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης ή των εργαζομένων.
 • Σελίδα υποδοχής. Κάθε φορά που οι πελάτες σας θα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου σας, θα τους καλωσορίζει μια σελίδα της επιλογής σας, η οποία μπορεί απλά να διαφημίζει την επιχείρησή σας ή να παρέχει πληροφορίες για την πρόσβαση που παρέχετε.

Καλέστε μας σήμερα στο 26610 23902 ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας, Αγίας Σοφίας 31, Κέρκυρα

Λύστε το πρόβλημα του wifi μια για πάντα!

εγκατασταση wifi σε ξενοδοχειο

εγκατασταση ασυρματου δικτυου σε ξενοδοχειο

ασυρματα δικτυα για ξενοδοχεια

Ασύρματα δίκτυα

Ασύρματα δίκτυα WiFi

wifi ξενοδοχεια

wifi για ξενοδοχεια